Tuesday 5 April 2011

Foto Levac predstavlja...Canon EOS 600D

EOS 600D

Canon EOS 600D



Fotoaparat EOS 600D vam z izjemno ločljivostjo 18 milijonov slikovnih pik, uporabniku prijazno uporabo ter možnostjo uporabe celotnega nabora objektivov in dodatne opreme za fotoaparate EOS zagotavlja, da se boste lahko brez težav ukvarjali s fotografiranjem.

Značilnosti

  • Tipalo CMOS z 18 milijoni slikovnih pik
  • Pametni samodejni način
  • Snemanje videoposnetkov polne visoke ločljivosti s fotoaparatom EOS
  • Vodič po funkcijah na zaslonu
  • Hitrost do 3,7 posnetka na sekundo pri neprekinjenem fotografiranju
  • Široko področno 9-točkovno samodejno ostrenje
  • 7,7 cm (3,0-palčni) vrtljiv zaslon s 1.040.000 slikovnimi pikami
  • Basic+ in ustvarjalni filtri
  • Vgrajen brezžični nadzor bliskavice

Vaše potovanje s fotoaparati EOS se začne tukaj



Tipalo APS-C CMOS z 18 milijoni slikovnih pik
Tipalo CMOS velikosti APS-C in z ločljivostjo 18 milijonov slikovnih pik zagotavlja podrobne fotografije z velikim tonskim razponom. Tako velika občutljivost omogoča velike natise in možnost obrezovanja slike za alternativne postavitve.

Občutljivost ISO od 100 do 6400
Obseg ISO od 100 do 6400, ki ga lahko razširite do ISO 12.800, omogoča kakovostno ročno fotografiranje pri šibki svetlobi brez uporabe bliskavice.

14-bitno obdelovanje slik
Srce Canonovega fotoaparata EOS 600D je 14-bitni slikovni procesor DIGIC 4, ki prinaša izjemno reprodukcijo barv, gladke barvne prehode in natančen nadzor šuma.

Pametni samodejni način
Pametni samodejni način podrobno analizira vsak prizor in vsakič izbere prave nastavitve, da se vi lahko osredotočite na tisto, kar je pomembno – vašo fotografijo.

Vodič po funkcijah na zaslonu
Vodič po funkcijah fotoaparata EOS 600D ponuja opise velikega števila funkcij fotoaparata in nasvete, kako jih lahko uporabite.

Snemanje videoposnetkov polne visoke ločljivosti s fotoaparatom EOS
Pri snemanju videoposnetkov polne visoke ločljivosti imate ročni nadzor nad hitrostjo okvirjev, osvetlitvijo in zvokom. Tehnologija kratkih videoposnetkov omogoča združevanje 2, 4 ali 8 sekundnih posnetkov v eno datoteko profesionalnega videza, digitalna povečava pa dovoljuje 3–10-kratno povečavo in ohrani polno visoko ločljivost.

Široko območje z 9 točkami in merjenje iFCL
Po celotnem prizoru je razporejenih 9 točk za samodejno ostrenje, vključno z eno osrednjo, ki omogočajo hitro in natančno ostrenje, tudi če so predmeti izven središča. Merjenje iFCL s 63 območji zagotavlja, da je osvetlitev vedno natančna.

7,7 cm (3,0-palčni) vrtljiv zaslon s 1.040.000 slikovnimi pikami
S 7,7 cm (3,0-palčnim) zaslonom LCD 3:2 Clear View, ki vsebuje 1.040.000 slikovnih pik za večjo jasnost, lahko fotografirate iz edinstvenih kotov.

Basic+
Tehnologija Basic+ omogoča fotografom, da osnovne samodejne nastavitve prilagodijo pogojem osvetlitve in okolju.

Učinki ustvarjalnih filtrov
Učinke ustvarjalnih filtrov, na primer otroški fotoaparat, mehko ostrenje, miniature, zrnato črno-belo in ribje oko lahko po fotografiranju uporabite na datotekah Raw in JPEG.

Vgrajen brezžični nadzor bliskavice
Vgrajena brezžični upravljalnik bliskavic Speedlite in preprosta brezžična tehnologija omogočata uporabo bliskavice TTL na daljavo brez dodatne opreme.

Uporaba z vsemi objektivi EF in EF-S
EOS 600D je združljiv s celotnim naborom: bliskavicami, oddaljenimi sprožilniki in več kot 60 objektivi, ki jim zaupajo profesionalni fotografi po vsem svetu. 

Nakup izdelka je možen preko naše spletne trgovine ( tukaj ), oziroma v trgovini na Župančičevi 36.

No comments:

Post a Comment