Wednesday 16 February 2011

Foto Levac predstavlja...Nikon novosti pomlad 2011 P300

Nikon Coolpix P300
COOLPIX P300 je zmogljiv kompakten fotoaparat z objektivom, ki zagotavlja odlične rezultate. Še posebej se zna izkazati pri fotografiranju ponoči in pri slabših pogojih osvetlitve. Posebej izdelan objektiv NIKKOR ponuja hitro zaslonko f/1,8, njegova goriščna razdalja pa se začenja pri 24 mm. Narejen je iz Nikonovega stekla z visokim refraktivnim indeksom, ki zagotavlja ostre slike z visokim kontrastom. Če k navedenemu prištejemo še zelo občutljiv slikovni senzor CMOS z osvetlitvijo za ozadje in možnosti ročnega nadzora, ta fotoaparat ponuja ustvarjalno svobodno zajemanje prizorov.

COOLPIX P300 – izdelan za zahtevno fotografijo.

    Svetel ultraširokokotni objektiv f/1,8 NIKKOR z goriščno razdaljo 24 mm Slikovni senzor CMOS z 12,2 milijona slikovnih točk in osvetlitvijo od zadaj Načini osvetlitve (P, S, A, M) Možnost snemanja HD videoposnetkov z visoko ločljivostjo (1080p)
Svetel, ultraširokokotni objektiv NIKKOR s 4,2-kratnim zoomom in hitro zaslonko f/1,8 iz Nikonovega stekla z visokim refraktivnim indeksom. Zagotavlja izjemno natančnost ter visoko ločljivost in kontrast, tudi pri šibki svetlobi. (enakovreden formatu 35-milimetrskega filma: 24–100 mm).
Slikovni senzor CMOS z osvetlitvijo od zadaj in 12,2 milijona slikovnih točk poveča količino svetlobe, ki jo prejme posamezna točka, ter tako izboljša občutljivost in zmanjša šum med fotografiranjem pri različnih pogojih svetlobe.
Načini osvetlitve (P, S, A, M) za boljši ustvarjalni nadzor. Programirano samodejno (P), nastavitev hitrosti sprožilca (S), nastavitev zaslonke (A) in ročno (M).
Snemanje HD videoposnetkov s polno visoko ločljivostjo 1080p in stereo zvokom: med snemanjem videoposnetka, kjer sta na voljo optični zoom in samodejna izostritev, lahko posnamete tudi fotografijo. Videoposnetek lahko posnamete v počasnem ali hitrem načinu s hitrostjo do 120 posnetkov na sekundo (VGA). Z vgrajenim priključkom HDMI s podporo za HDMI-CEC pa lahko prikazujete videoposnetke na televizorju HDTV.
7,5-centimetrski (3-palčni) zaslon LCD (921.000 točk) s širokim vidnim kotom. Ponaša se z Nikonovo inovativno tehnologijo zaslonov Clear Color, ki zmanjšuje porabo energije in odsevanje tudi pri močni sončni svetlobi.
Vrhunska izdelava: klasičnega videza z edinstveno ergonomsko obliko,ki skladno dopolnjuje vsebinsko zahtevno fotografijo. V sebi združuje varno in stabilno delovanje, ročni nadzor, napredne funkcije in natančno optiko.
7 možnosti preprečevanja zameglitve samodejno preprečuje zameglitev slik na sedem različnih načinov. Hkrati s tem je mogoče nastaviti zmanjšanje vibracije s premikanjem objektiva, ki zmanjša učinek tresenja fotoaparata. Visoka svetlobna občutljivost ISO (do 3200) preprečuje nastanek zamegljenih slik pri fotografiranju hitro premikajočih se motivov ali fotografiranju pri šibki svetlobi. Zaznavanje gibanja izravnava premikanje fotoaparata in motiva. Izbirnik najboljšega posnetka (BSS) iz niza do 10 zaporednih posnetkov samodejno izbere najbolj ostrega. Namenski načini fotografiranja: zagotavljajo izjemne rezultate pri različnih pogojih svetlobe, tudi brez uporabe trinožnika: način delovanja za nočni portret za čudovito jasne nočne motive in portrete v zaprtih prostorih. Način fotografiranja nočne pokrajine omogoča snemanje ostrih slik pri nizki vrednosti ISO. Način fotografiranja HDR*2 s svetlobo od zadaj za izjemne tonske podrobnosti v kakršnih koli okoliščinah.
Sistem za obdelavo slik EXPEED C2 omogoča izboljšano snemanje videoposnetkov, visoko občutljivo delovanje in največjo kakovost slik.
Preprost panoramski način 360°/180° vam omogoča, da ustvarite dinamične panoramske slike v navpični ali vodoravni smeri.
Hitro zaporedno fotografiranje (8 posnetkov na sekundo) pri polni ločljivosti: omogoča, da posnamete do 7 zaporednih posnetkov s hitrostjo osem posnetkov na sekundo.
Kreativen drsnik za takojšnje retuširanje in pregled fotografij. S kreativnim drsnikom lahko prilagodite svetlost, nasičenost in barvni ton slike brez uporabe računalnika.
 

    No comments:

    Post a Comment