Saturday 11 December 2010

Foto Levac predsravlja...

Canon Eos 550D KIT EF 18-55mm

Povejte svojo zgodbo z osupljivimi detajli s fotoaparatom EOS 550D. Z ustvarjalno svobodo za zajemanje pomembnih fotografij si lahko ogledate sončni zahod na počitnicah ali pa spremljate dogajanje na lokalni nogometni tekmi.

Značilnosti

  • Tipalo APS-C CMOS z 18 milijoni slikovnih pik
  • DIGIC 4
  • ISO 100–6400, H:12800
  • Fotografiranje s hitrostjo 3,7 slike na sekundo
  • Filmi polne visoke ločljivosti
  • 7,7 cm (3,0-palčni) zaslon LCD Clear View z razmerjem prikaza 3:2 in 1.040.000 slikovnimi pikami
  • Merjenje iFCL
  • Zaslon za hiter nadzor
  • Priključek za zunanji mikrofon
  • Obrezovanje videoposnetkov

Povejte svojo zgodbo s fotografijami ali videoposnetki



Tipalo CMOS z ločljivostjo 18 milijonov slikovnih pik
Odlično za tiste, ki želite ustvarjati velike plakate – ali obrezovati slike brez izgube podrobnosti za tiskanje – tipalo CMOS z ločljivostjo 18 milijonov slikovnih pik pri fotoaparatu EOS 550D je izjemno pri šibki svetlobi in ustvarja slike z neverjetno malo šuma.

DIGIC 4
Canonov procesor DIGIC 4 skupaj s tipalom CMOS zagotavlja 14-bitno obdelavo slik za gladke prehode in naravne barve. DIGIC 4 omogoča tudi napredno zmanjševanje šuma pri fotografiranju z višjimi hitrostmi ISO, kratke čase zagona in skoraj takojšen ogled slik po fotografiranju.

Visok ISO za šibko svetlobo
Ko se moč svetlobe zmanjša, ponuja EOS 550D obseg ISO do 6400, ki ga lahko povečate do 12800 za okolja, kjer uporaba bliskavice ni zaželena.

Snemanje filmov v polni visoki ločljivosti
EOS 550D združuje izjemno fotografiranje in možnost snemanja videoposnetkov v polni visoki ločljivosti (1080p). Za vaš ustvarjalni duh ponuja EOS 550D popolnoma ročen nadzor in izbiro hitrosti fotografiranja. Ko je dogajanje zares hitro, pa lahko snemate tudi videoposnetke s hitrostjo 50 ali 60 sličic na sekundo pri ločljivosti 720P. Povezava HDMI omogoča prikaz filmskih posnetkov in slik na televizorju visoke ločljivosti. Na združljivih televizorjih lahko predvajanje nadzorujete z daljinskim upravljalnikom televizorja.

7,7 cm (3,0-palčni) zaslon LCD Clear View z razmerjem prikaza 3:2
Na 7,7 cm (3,0-palčnem) zaslonu LCD Clear View z razmerjem prikaza 3:2, ki za izboljšano jasnost zagotavlja 1.040.000 izjemno svetlih slikovnih pik, lahko podrobno preverite fotografije in videoposnetke. Preklopite na način Live View in z vidnim virom zajemajte posnetke iz nenavadnih kotov.

Merski sistem iFCL
Novo tipalo s 63 območji in dvema plastema analizira informacije o izostritvi, barvah in osvetljenosti, s čimer zagotavlja natančno in dosledno merjenje.

Zaslon za hiter nadzor
S pritiskom namenskega gumba so vam na voljo pogosto uporabljane funkcije, s katerim lahko prizore fotografirate, ko se zgodijo.

Priključek za zunanji mikrofon
Za boljšo kakovost zvoka lahko v 3,5 mm stereo priključek priklopite dodaten mikrofon.

Obrezovanje videoposnetkov
Snemajte videoposnetke VGA z dejansko 7-kratno povečavo. Obrezovanje videoposnetkov uporablja le osrednji del tipala in omogoča snemanje z velikih razdalj brez zamenjave objektiva.

Ustvarite fotografski sistem, ki je tako edinstven kot fotograf
EOS 550D je združljiv s celotno družino Canonovih objektivov EF, EF-S in EX-series Speedlite.

Izdelek zdaj po izjemni ceni...
Nakup je možen tukaj, oziroma v naši trgovini na Župančičevi 36, v Kopru.


No comments:

Post a Comment